Изненада ли британците Елизабет II с изявлението си, че следващият

...
 Изненада ли британците Елизабет II с изявлението си, че следващият
Коментари Харесай

Защо Елизабет II посочи Камила за бъдеща кралица?

 

Изненада ли британците Елизабет II с изказването си, че идващият крал ще е Чарлз, а брачната половинка му – Камила, ще стане кралица – консорт?

Един от най-известнвите публицисти, отразяващ кралското семейство - Питър Хънт, съобщи, че кралицата се пробва да обезпечи оптимално гладкото и безпроблемно предаване на властта след себе си.

За Камила пътят от третия човек в фамилията до бъдеща кралица е приключен, написа Хънт, представен от The Independent

Кралският биограф, Ингрид Стюард, основен редактор на списание Majesty, не крие насладата си от известието на кралицата.

Трогателното заявление на кралицата ознаменува кулминационна точка на специфичните връзки сред Чарлз и Камила. След доста години обществени подигравки, в които призрака на Даяна стоеше зад гърбовете им, кралската двойка най-сетне получи утвърждение от самата кралица, споделя Стюард пред The Sun.

Според биографа това е реабилитация на дамата, която огромна част от хората посочваха като провинен за края на кралската приказка и демонстрира, че Камила е намерила значимо място в сърцето на кралицата. Това обаче не е от в този момент, още по време на сватбата на Чарлз и Камила кралицата произнесе неофициална тирада, което беше нетипично за нея.

Независимо от прогнозите, че Камила в никакъв случай няма да стане кралица, че ще бъде единствено принцеса консорт, Елизабет изненада като я уточни за бъдеща кралица. Това е по този начин, тъй като Елизабет знае, че единствено по този начин нещата ще се получат в кралското семейство. Предишната кралица консорт е била точно майката на сегашната кралица.



Стюард твърди, че през последните 10 години британците са трансформирали отношението си към Камила и я почитат, тъй като нито е търсила показност, нито овации.

Камила беше доста близка с принц Филип и беше индивидът, който през последните дни бе неразделно до него, което също е повлияло на отношението на кралицата, споделя кралският биограф.

В последно време Камила освен е съумяла да усъвършенства и връзките си с принц Уилям, само че той бил признателен, че тя се съветвала с него по всички значими въпроси, счита Стюард.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР